avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu respect! Am avut permisul de conducere suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu respect! Am avut permisul de conducere suspendat pentru 2 ...

Cu respect! Am avut permisul de conducere suspendat pentru 2 luni lovindu-mă un alt autoturism din spate știu ca sună straniu dar asta este poliția Rutieră am făcut contestație si în urma unui hotărâri judecătorești sa hotărât retinerea permisului pentru o perioadă de 90 de zile cu testare obligatorie am promovat examenul cu 15 din 15 și în aceiași zi am fost oprit de un echipaj de Poliție care mi-a făcut dosar penal apoi după 45 de zile am primit de la inspectoratul județean de Poliție o hârtie sa merg să-mi ridic permisul de conducere. Am fost la-m ridicat au trecut 7 luni la ce ma pot aștepta? Va mulțumesc anticipat pentru ajutor
Mergeti si solicitati un cazier rutier sa vedeti ce va apare acolo.
Daca vi s-a deschis dosar penal, nu aveti dreptul sa conduceti pe toata durata procesului penal. Acest aspect vi s-a adus la cunostinta prin PV de constatare a infractiunii flagrante.
Probabil, politisti care v-au intocmit dosarul penal nu au implementat in baza de date, din aceasta cauza vi s-a restituit ulterior permisul.
Trebuie sa lamuriti situatia deoarece in acest moment, riscati alte dosare penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Kafeodorovici Kafeodorovici Buna ziua, Pe data de 21.11.2008 mi-a fost suspendat dreptul de conducere pe o perioada de 30 de zile. Tot pe 21.11.2008 mi-a fost eliberata si dovada cu ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. care ar putea fi pedeapsa? CatalinDumitru1234 CatalinDumitru1234 Buna ziua , aseara am foat oprit pentru un control de rutina si am foat testat cu alcool testu rezultatul fiind 0,48 , am fost si mia luat si sange dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Salut! am si eu o întrebare la care nu găsesc un răspuns concret ... Alex113P Alex113P Salut! Am si eu o întrebare la care nu găsesc un răspuns concret dacă ai putea fii amabil sa imi răspunzi! Am permisul de conducere suspendat mai am ... (vezi toată discuția)