Cu respect! Am avut permisul de conducere suspendat pentru 2 luni lovindu-mă un alt autoturism din spate știu ca sună straniu dar asta este poliția Rutieră am făcut contestație si în urma unui hotărâri judecătorești sa hotărât retinerea permisului pentru o perioadă de 90 de zile cu testare obligatorie am promovat examenul cu 15 din 15 și în aceiași zi am fost oprit de un echipaj de Poliție care mi-a făcut dosar penal apoi după 45 de zile am primit de la inspectoratul județean de Poliție o hârtie sa merg să-mi ridic permisul de conducere. Am fost la-m ridicat au trecut 7 luni la ce ma pot aștepta? Va mulțumesc anticipat pentru ajutor
Mergeti si solicitati un cazier rutier sa vedeti ce va apare acolo.
Daca vi s-a deschis dosar penal, nu aveti dreptul sa conduceti pe toata durata procesului penal. Acest aspect vi s-a adus la cunostinta prin PV de constatare a infractiunii flagrante.
Probabil, politisti care v-au intocmit dosarul penal nu au implementat in baza de date, din aceasta cauza vi s-a restituit ulterior permisul.
Trebuie sa lamuriti situatia deoarece in acest moment, riscati alte dosare penale.