avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere de audiere martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere de audiere martori

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti daca depun cererea de audiere a martorilor in ziua termenului de judecata si ei sunt prezenti in sala, acestia pot fi audiati? Adica sa-i duc eu acolo cu masina ca sa nu mai trebuiasca citati si sa pierdem timp. Precizez ce este vorba de martorii reclamantului si ca este vorba de un proces civil
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:01, 3 Ianuarie 2010
buna seara!
inai se propun probele, ele se incuviinteaza de catre instanta de judecata si apoi se administreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ContSters206369 ContSters206369 buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren ... (vezi toată discuția)
Se pot propune martori la termenul la care se constata ca este lipsa procedura de citare cu parata? cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti in situatia in care intr-o cauza se constata ca parata nu a fost legal citata, fiind lipsa de procedura, astfel ca aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Pot chema ca martori la divort pe amanta sotului si pe alte persoane care stiau ca ma inseala? CristinaCC CristinaCC Evident, nu cred ca vreunul ar veni de bunavoie. Poate instanta sa-i oblige sa depuna marturie? Daca nu le cunosc adresa de domiciliu, ci doar adresa locului ... (vezi toată discuția)