avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua din nou, Judecătoria Radauti mi-a comunicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua din nou, Judecătoria Radauti mi-a comunicat ca respinge ...

Buna ziua din nou, Judecătoria Radauti mi-a comunicat ca respinge plângerea pe care am formulat-o in contradictoriu cu Inspectoratul de Poliție Județean Suceava împotriva unui proces verbal de constatare si sancționare a contravenției cu drept de apel de 30 de zile de la comunicarea din data de 20.01.2021 . Pentru ca nu am depus apel in termenul de 30 de zile se considera ca hotărârea Judecătoriei Radauti rămane sau devine definitiva conform termenului din comunicare ? Spun asta pt ca am fost la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava pt a preda permisul pe o perioada de 30 zile si agentul de la serviciul permise zice ca e neaparat sa am ștampila Judecătoriei pe comunicare altfel nu poate primi permisul deși hotărârea este definitiva prin expirarea termenului de apel . Va rog sa ma ajutați cu informații privitoarea la acest aspect pt ca nu e tocmai simplu sa merg oricând si oricum la Judecătoria Radauti mai ales ca pana pe data de 26.02 registratura are activitatea suspendată pe motiv de lipsa de personal si îmbolnăviri
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 12:12, 22 Februarie 2021
Buna ziua. La expirarea celor 30 de zile in care puteati declara apel, hotararea instantei ramane "definitiva prin neapelare". Sunati la instanta si faceti programare pentru legalizare sentinta, si va prezentati cu o taxa de 5 lei si copie hotarare, si cu aceasta va prezentati la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Termen returnare permis conducere dupa respingerea plangerii. Mihail Preda Mihail Preda [i]\"Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul X, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, privind ... (vezi toată discuția)
Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis iosif1969 iosif1969 in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am ... (vezi toată discuția)