avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prejudiciu in solidar
Discuție deschisă în Executare silită

Prejudiciu in solidar

Sunt obligat in solidar la plata unui prejudiciu in urma unui proces penal. Exista vreo posibilitate prevazuta de lege sa pot iesi din aceasta solidaritate si sa mi se stabileasca doar partea pe care eu o am de achitat? (solicitare in instanta, acordul creditorului)
Sunt convins ca ceilalti nu vor achita nimic si nici nu vor avea inters sa achite avand in vedere ca nu au bunuri si nici venituri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:32, 22 Februarie 2021
Nu exista posibilitatea.
Veți putea fi executat silit cu dreptul de a lua banii de la ceilalți ulterior.
Asa este legea, ca să nu vă supărați și dvs. pe mine.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale si faliment Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu buna seara , asi dori sa stiu in cazul care sunt in imposibilitatea de a achita un credit de nevoi personale dar nu detin bunuri pe numele meu, decat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita kidtuning kidtuning Am un credit la [EDITAT] in valoare de 140000 ron nu am girat cu nimic pentru acest credit.Nu am mai platit de 8 luni ca nu am mai avut posibilitatea ce se ... (vezi toată discuția)