avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As putea beneficia de plata gradinitei?care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As putea beneficia de plata gradinitei?care ar fi ...

Buna ziua! As putea beneficia de plata gradinitei?care ar fi pașii de urmat? Mentionez ca lucrez in sistemul sanitar de stat.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 22 Februarie 2021
Nu este obligatorie aceasta optiune pentru angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract voluntariat delyana2011 delyana2011 buna seara. as avea nevoie de o informatie. am un loc de munca *nu are legatura cu profesia de baza*si as dori sa inchei un contract de voluntariat pentru a ... (vezi toată discuția)
Despre drepturile pensionarului vasilicahutuv vasilicahutuv Bună ziua!Mă numesc Vasilica sunt din Făgăraș, am depus dosarul de pensie în 16.11.2018la limita de vârstă am o pensie de:741lei de cand amiest la ... (vezi toată discuția)
Referitor la oug 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar ... tincuirina tincuirina Referitor la OUG 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar si sotul realizeaza venituri impozabile sin activitati independente, pot beneficia de o majorare ... (vezi toată discuția)