avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, doresc sa imi scot un credit iar ca ipoteca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, doresc sa imi scot un credit iar ca ipoteca va fi ...

Buna ziua,
doresc sa imi scot un credit iar ca ipoteca va fi casa tatalui si a mamei mele.
Am 3 frati dar sunt in strainatate si tatal meu a decedat.
Intrebarea ar fi : cand se face ipoteca e suficient sa semneze mama mea s-au doar daca vin in tara si semneaza si frati mei?
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 23:02, 22 Februarie 2021
Buna seara. Avand in vedere ca tatal este decedat, trebuie mai intai sa dezbateti succesiunea dupa tatal dvs, unde veti avea fiecare (mama, dvs si cei 3 frati) cota parte din acest imobil. Apoi, sa luati un credit si sa girati cu acest bun, daca si restul vor fi deacord.
Multumesc pentru raspuns. Dar totusi daca toti sunt deacord s-ar putea ipoteca inainte de a se face succesiunea?
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
Malaies, utilizator
NU accepta banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune laurentiuo laurentiuo buna ziua. mama mea a decedat acum 2 ani. am fost la notar si am acceptat succesiunea. acum tatal meu vrea sa plec din casa, sa il las singur. legal poate sa ... (vezi toată discuția)