avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ar fi taxa ...

Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ar fi taxa notarială pentru un act de donație a unui teren de 300 mp,intravilan,cat.A,curți și construcții,neocupat? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 23 Februarie 2021
Buna seara. Taxele notariale sunt stabilite de catre fiecare birou notarial, dupa grila notarilor, in functie de valoarea terenului. Cel mai bine este sa intrati la un notar, acolo unde va aflati, si va spune exact.
Consultati mai multi notari ca onorariile difera , dar oricum, costurile le aflati la notar, nu aici pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 intrebari.... Elisa40 Elisa40 Buna seara am si eu niste intrebari: 1.Pana la a cata generatie de rudenie se imparte o mostenire 2.Cat costa succesiunea pt un teren intravilan de 1500 mp ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Donatie elenastefania elenastefania am o intrebare. care este varianta cea mai ieftina de a face un contract de donatie intre tata si fiu. inteleg ca se achita 2 taxe: onorariul notarial si ... (vezi toată discuția)