avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este obligatorie pastrarea in contabilitate a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este obligatorie pastrarea in contabilitate a fluturasului de ...

Este obligatorie pastrarea in contabilitate a fluturasului de salariu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 23 Februarie 2021
Fluturașul de salariu nu este un document fiscal, prin urmare nu reprezintă dovada că angajatorul te plătește în fiecare lună.
Potrivit Legii contabilității, statele de plată și toate celelalte documente justificative sunt păstrate și arhivate de către angajator pentru o perioadă de 50 de ani.

Mai multe detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul legal de pastrare acte salarii Isabela68 Isabela68 Imi poate spune cineva care este timpul legal de pastrare a actelor de salarii? Si ma refer aici nu numai la statele de salarii, care se pastreaza 50 de ani. ... (vezi toată discuția)
Durate pastrare documente in arhiva valentin1988 valentin1988 Buna ziua! as vrea si eu sa stiu care este durata de pastrare in arhiva a documentelor: NIR,contract de munca, autorizatii personal, autorizatii laborator, ... (vezi toată discuția)
Intrebare sofia1975 sofia1975 la firma unde lucrez plata salariului se vireaza in card bancar.INtrebarea mea este:nu e nici o prevedere legala prin care obliga angajatorul sa arate ... (vezi toată discuția)