avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este prin lege reglementata munca transfrontaliera de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este prin lege reglementata munca transfrontaliera de la distanta?

Buna ziua,

Exista pe undeva prin lege reglementata munca transfrontaliera de la distanta? Mai exact, daca ca si angajat lucran pentru firma X in Romania, prestezi acelasi tip de servicii (rmote) din .ro si pentru alta firma din grup, dar care e inregistrata si ofera servicii in alta tara din UE?

Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 23 Februarie 2021
Telemunca poate fi folosita si pentru o activitate din afara tarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca pt firma din strainatate, cine ce si unde plateste avo7 avo7 Buna ziua, Daca inchei un contract de munca (telemunca practic) in calitate de salariat al unei firme straine dintr-o tara UE (fara sediu in RO), cum anume se ... (vezi toată discuția)
Ce date trebuie sa contina o factura/invoice? cotletcristian cotletcristian Salut! Mi-am deschis de curand un PFA si voi presta servicii IT pentru clienti din UE si NON-UE; foarte putin pentru RO. Insa ma intereseaza sa stiu ... (vezi toată discuția)
Angajare in regim de telemunca cetatean strain din tara membra ue mara78 mara78 Buna, In ce conditii se poate angaja un cetatean strain dintr-o tara membra UE la o firma romaneasca in regim de telemunca? Precizez ca munca se va ... (vezi toată discuția)