avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces civil cu martor persoană juridică
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces civil cu martor persoană juridică

Este vreo problemă de procedură dacă o persoană fizică cere ca martor într-un proces civil o persoană juridică?
Ca exemplu ipotetic:
Vasilică îl dă în judecată pe Fănel pentru oarece fapte.
În legătură cu faptele respective, Direcția de Drumuri a făcut anterior o anchetă și, deci, are cunoștință despre fapte.
Vasilică poate indica drept martor pe Direcția de Drumuri?
Dacă da, în ce fel?
Așa?
„Martori:
- Andrei, adresa
- Direcția de Drumuri, adresa”
Cel mai recent răspuns: sorein , utilizator 10:44, 3 Aprilie 2021
Nu exista asa ceva.persoana juridica nu poate depune mărturie...doar reprezentanții sai.existq alte modalități de a produce aceste probe
Care?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Martor cu interese in proces e.ladislau e.ladislau rog ajutor, sant reclamant intr-un litigiu de munca, parata a cerut proba cu martori, eu am fost de acord si judecatorul a aprobat proba cu un martor. Problema ... (vezi toată discuția)
Cum redactez o speță de drept penal? ContSters370920 ContSters370920 Bună, vreau să știu mai exact cum să redactez o speță de drept penal, am nevoie la facultate, chiar nu știu și am căutat pe internet, însă nu am ... (vezi toată discuția)