avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie Civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie Civila

Decizia Civila data la Tribunal, deci in Apel, devine automat defintiva daca tribunalul nu a specificat la sfarsit ca poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
ioan 33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioan 33 , utilizator 14:28, 25 Februarie 2021
Probabil nu a avut decât calea de atac a apelului,puține cauze se mai judeca cu apel si recurs.Depinde ce obiect a avut dosarul dvs dar mai mult ca sigur decizia este definitivă.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc!
Este vorba de Contestatie la executare. Am dovedit ca nu exista debitul, ca expertiza contabila este fictiva, bazata doar pe speculatii si am cerut anularea executarii dar si sa se constate ca totusi a intervenit si prescriptia. Judecatoria a anulat executarea dar a lasat deschisa posibilitatea unei noi executari. A constatat ca nu a intervenit prescriptia. A interpretat gresit proba interventiei prescriptiei.
Ambele parti am apelat iar Tribunalul a mentinut sentinta de la Judecatorie, dar a facut aceiasi greseala de interpretare a probei interventiei prescriptiei.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
ioan 33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita amodrogeanu amodrogeanu Am avut o hotarare la judecatorie pe perimare.eos a facut recurs si instanta a admis recursul,adica a schimbat in tot hotararea judec.pe motiv de tardivitate a ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã admisã în parte: soluția instanței și calea de atac Nanian21 Nanian21 Buna tuturor, recent am fost \\\\"premiat\\\\" cu o amenda de circulatie de catre un politist, hai sa ii spunem zelos, si tanar, care m-a amendat pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Instanta a calculat gresit! MSA MSA Ajutati-ma, va rog, am o situatie imposibila si sunt o mama singura cu un copil cu autism! Am avut un credit de nevoi personale, la o banca, pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)