Decizia Civila data la Tribunal, deci in Apel, devine automat defintiva daca tribunalul nu a specificat la sfarsit ca poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel?
Probabil nu a avut decât calea de atac a apelului,puține cauze se mai judeca cu apel si recurs.Depinde ce obiect a avut dosarul dvs dar mai mult ca sigur decizia este definitivă.
Multumesc!
Este vorba de Contestatie la executare. Am dovedit ca nu exista debitul, ca expertiza contabila este fictiva, bazata doar pe speculatii si am cerut anularea executarii dar si sa se constate ca totusi a intervenit si prescriptia. Judecatoria a anulat executarea dar a lasat deschisa posibilitatea unei noi executari. A constatat ca nu a intervenit prescriptia. A interpretat gresit proba interventiei prescriptiei.
Ambele parti am apelat iar Tribunalul a mentinut sentinta de la Judecatorie, dar a facut aceiasi greseala de interpretare a probei interventiei prescriptiei.
Executare silita
amodrogeanu
Am avut o hotarare la judecatorie pe perimare.eos a facut recurs si instanta a admis recursul,adica a schimbat in tot hotararea judec.pe motiv de tardivitate a ... (vezi toată discuția)