avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Magazie inchiriata de la o persoana pe care am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Magazie inchiriata de la o persoana pe care am transformat-o in spatiu comercial

buna ziua
am o magazie inchiriata de la o persoana pe care am transformat-o in spatiu comercial in acest caz cine trebuie sa plateasca impozit la primarie
eu pe spatiu comercial sau cel care a inchiriat si pe ce plateste pe magazie sau spatiul comercial
multumesc !
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:37, 25 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
impozitul pe proprietate il plateste proprietarul, de asemenea va plati si impozit pe venit.
Dsvs platiti si chirie si taxle/ impoxitele si tot ce ar fi plata legat de firma.
da dar trebuie sa plateasca pentru magazie sau pentru spatiu comercial
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa anunte ca e spatiu comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc sector 4 Daria8 Daria8 Buna ziua Am o nelamurire legata de reabilitarea apartementelor unui bloc din sector 4. Comitetul blocului nu imi ofera informatiile necesare. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
O firma care inchiriaza un spatiu intr-un bloc rezidential este normal sa apara pe listele lunare de plata a cheltuielilor de intretinere? husseincudop husseincudop Blocul incare locuiesc are inchiriat un spatiu de la parter unei societati comerciale cu mai multi angajati. Pe listele de plata lunare ale cheltuielilor la ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)