avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Doresc sa vand o mașina care e pe numele tatălui
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Doresc sa vand o mașina care e pe numele tatălui

Buna seara.Doresc sa vand o mașina care e pe numele tatălui meu iar acesta nu are datorii la stat pentru a elibera fiscalul noului proprietar.Poate elibera fiscalul fără datorii in contextul in care eu am o amenda pe numele meu iar eu fiind in custodia dansului.Aștept un răspuns.Mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:25, 26 Februarie 2021
Nu are legatura proprietatea dansului cu amenda dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O amenda mai veche care e pe numele meu impiedica vanzarea masinii tatalui meu zizuucs zizuucs Buna ziua, Vin cu o dilema. De curand tatal meu a fost la primarie sa intrebe de datoriile pe care le mai are si i-a spus doamnei de acolo ca vrea sa vanda ... (vezi toată discuția)
Nu am primit fiscalul AndreiPick AndreiPick Buna ziua, am cumparat o masina prin iunie 2018 pt sotia mea, doamna de la care am cumparat-o a spus ca o sa scoata fiscalul a2 zi, greseala noastra ca am ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - refuz eliberare fisa fiscala lyli lyli buna dimineata, am cumparat o masina in 2010 pe numele meu ieri am fost la financiar sa platesc taxele si impozitele ptr ea si sa o scot din evidenta urmand sa ... (vezi toată discuția)