avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ma intereseaza daca pot cumpara pe firma un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ma intereseaza daca pot cumpara pe firma un teren ...

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pot cumpara pe firma un teren agricol,cu un antecontract sau cu ce documente ,pana cand vanzatorul isi face cadastru si actele necesare vanzarii
Specific ca vreau sa fac plata din SRL si am nevoie de un doc contabil ceva

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:45, 25 Februarie 2021
Nu puteți.
Antecontractul este doar o promisiune. Nu transmite proprietatea.
Așteptați ca vânzătorul să își pună actele in ordine sau orientati-va la alt imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren pesticid pesticid Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare. Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)
Aș dori să cumpăr un teren extravilan. care sunt actele necesare și la ce ar trebui să fiu atent? alecu1980 alecu1980 As dori sa cumpar un teren extravilan si as dori, ca inainte de a merge la un notar pentru intocmirea tuturor formalitatilor ( contractului ), sa stiu care ... (vezi toată discuția)