avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am avut un credit care a fost trimis in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am avut un credit care a fost trimis in executare ...

Buna ziua. Am avut un credit care a fost trimis in executare silita, l-am achitat pe tot in 2019. Ce as putea face sa fiu scos din biroul de credite, avand in vedere ca nu mai am nici o datorie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: alexasmy , utilizator 11:44, 25 Iulie 2022
Fiecare inregistrare se pastreaza in baza de date a Biroului de Credit timp de 4 ani, inclusiv cea referitoare la restanta achitata.
buna, ai reusit sa iesi din biroul de credit? si eu sunt in aceeasi situatie

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut la provident un credit in 2013, la care am ... Lessie Lessie Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am fost rău platnic, având întârzieri la plata, însă s-o achitat creditul in totalitate. Acuma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? din ... IulianN123 IulianN123 Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? Din pacate am avut un credit neplatit care sa lasat cu poprire, in final am reusit sa platesc toata ... (vezi toată discuția)
Executare silita Paratul1 Paratul1 Buna ziua. Problema mea sta in felul urmator. Am avut luat un credit IFN, pe care din motive financiare nu l-am mai putut achita. Am fost dat în judecată, si ... (vezi toată discuția)