Buna ziua , poate cineva ajuta cu ce ar trebui sa fac in legatura cu o incheiere primita de la un Executor !!! Nu ma pricep cu legea si as vrea o a doua opinie in legatur cu ce ar trbui facut mai departe !!
reducerea se aplica cu data introducerii cererii.
actele necesare sunt- cererea, chitanta care atesta plata taxei de timbru de 20 de lei, se plateste la administratia financiara, vechea hotarare ( copie), copie dupa buletinul dvs si adeverinta de venit. cererea se depune la judecatoria de pe raza domiciliului paratei.
DOMNULE PREȘEDINTE,
Subsemnatul . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (numele și prenumele reclamantului) domiciliat în localitatea . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . județul . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ., str. . . . . . . . . . . . . . . , nr. . . . . . . , etajul . . . . . . ., apart. . . . . . . , chem În judecată pe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (numele și prenumele pârâtei), domiciliată în localitatea . . . . . . . . . . . . . . . . . județul . . . . . . . . . . . . . . . . , str. . . . . . . . . . . . . . . ., nr. . . . . . . . . , etajul . . . . . . , apart. . . . . . . , pentru ca prin hotărârea ce veți pronunța să hotărâți reducerea pensiei de întreținere pe care o datorez pârâtei pentru întreținerea fiului nostru . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . și la plata căreia am fost obligat prin sentința nr. . . . . . . . . . . . din . . . . . . . . . . . . . . . . . a . . . . . . . . . . . . . . . de la suma de . . . . . . . . . . . . . . lei lunar la suma de . . . . . . . . . . . . lei lunar.
Motivele acțiunii sunt următoarele:
În fapt, prin sentința sus-menționată am fost obligat să plătesc pârâtei o pensie lunară de . . . . . . . . . . . . . . lei, pentru întreținerea fiului nostru.
Cuantumul pensiei a fost fixat în funcție de salariul subsemnatului la acea dată, care era de . . . . . . . . . . . . . lei,
Cu începere de la data de . . . . . . . . . . . . ., însă, subsemnatul primesc un salariu mai mic și anume de . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . lei iDat fiind că s-a schimbat situația de fapt care a dus la stabilirea cuantumului pensiei, urmează ca acest cuantum să fie reapreciat.
În drept, îmi întemeiez cererea pe dispozițiile art. 529,531 din Codul civil.
Înțeleg să mă folosesc de proba cu acte, și anume de adeverința din care rezultă salariul meu în prezent.
Depun prezenta cerere, precum și copii de pe adeverința sus-menționată, în dublu exemplar, dintre care unul pentru instanță și altul pentru a fi comunicat pârâtei.
solicit judecata in lipsa.
Data . . . . . . . . . . . . . . .