avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Pot fi evacuata din locuinta de fosti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Pot fi evacuata din locuinta de fosti proprietari ...

Buna ziua .Pot fi evacuata din locuinta de fosti proprietari care au retrocedat imobilul daca am un proces pe rol cu dansii pt drept de retentie ????
Cel mai recent răspuns: nikoleta09 , utilizator 20:35, 26 Februarie 2021
Nu.mai sunt fosti ci actuali proprietari,revenind la întrebarea dvs depinde cum au motivat acțiunea,ce ati invocat dvs,astfel de lucruri nu se ghicesc,doar cineva care studiază actele se poate pronunța
Am specificat in actiune toate imbunatatirile pe care le am facut : racordare la gaze ,apa ,facut baie si bucatarie cu toate cele necesare ,schimbat usi si ferestre ,construit hol la intrarea in imobil ,vopsea decorativa la exterior etc ,multe .Am cerut despagubirea in bani si plecam sau ramanem in casa pana se scade suma.Mentionez ca locuesc aici din 1986 .Acum sunt 4 proprietari pe acest imobil. 2 sunt mostenitorii de drept iar 2 sunt sot si sotie care au aparut din senin ca ar fi zic ei ,nu au aratat nici un act doveditor.Cei de drept se dau cotiti si nu vor sa apara in fata noastra a fostilor chiriasi .Doar ne trimit harti prin avocata lor si atat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicarea unui imobil: procedura ContSters58959 ContSters58959 sunt proprietara unui ap prin sentinta de partaj obtinuta in anul 1989 dar fiind femeie si fostul sot barbat violent niciodata nu am putut sa locuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)
Servitute de vedere anca83 anca83 detinem o casa din anul 1963 care initial a fost compusa dintr-o camera si bucatarie si careia i-am adaugat in 1978 inca doua camere, titlul meu de proprietate ... (vezi toată discuția)