avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori sa aflu care ar fi cea mai buna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori sa aflu care ar fi cea mai buna solutie in ...

Buna ziua, as dori sa aflu care ar fi cea mai buna solutie in aceasta situatie. Bunicii mei au o casa si teren destul de mult la tara si eu cu sora mea si tatal meu (noi fiind nepoatele si ginere, mama noastra, fiica bunicilor, a murit) suntem persoanele carora aceastia doresc sa lase imobilul si terenul, dar mai exista si fiul bunicilor, caruia, ei nu vor sa ii lase nimic. Care ar fi cea mai potrivita actiune care ar trebui facuta, bunicii mei inca traiesc, dar ca sa nu fie mai complicata situatia dupa moartea lor. Multumesc anticipat! Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
andre18, utilizator
Cel mai recent răspuns: andre18 , utilizator 21:17, 28 Februarie 2021
Cel mai bine e contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere
Multumesc multt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea dupa moartea parintilor simo010606 simo010606 dupa moartea bunicului meu a murit si fratele tatalui meu...dupa moarea lor bunica mea a facut acte sorei tatalui meu pe partea ei de teren si a surorii ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va expun urmatoarea situatie: bunic+bunica, rezultat, ... edyandreea edyandreea Buna ziua, va expun urmatoarea situatie: bunic+bunica, rezultat, fiica si fiu, fiica necasatorita si fara urmasi, fiul...divortat, un singur urmas(singurul ... (vezi toată discuția)