avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un autoturism în garanție extinsă, a trebuit să ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un autoturism în garanție extinsă, a trebuit să îi fac ...

Am un autoturism în garanție extinsă, a trebuit să îi fac revizia anuală și am făcut-o în Anglia unde am plătit 290de lire. DE ce nu îmi pot recupera banii din țară? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta NICOLAE 70 , utilizator 17:26, 1 Martie 2021
Care este legatura dintre garantia extinsa si revizia anuala?
Care au fost componentele inlocuite?
Garanția extinsa inseamna ca firma care m-a finantat plateste toate reviziile. Garanția mașinii era de 3 ani, iar acesta garanție extinsă a mai prelungit cu încă 2 ani. Mentionez că această garanție extinsă de încă 2ani eu o suport cu încă 1000€. Revizia include schimbarea uleiului și filtrele aferente.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
Nicoleta NICOLAE 70, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dubioasa pentru atv-uri si motorete exterminator86 exterminator86 Buna seara, Am cumparat de curand de la o firma doua ATV-uri si o Motoreta (cross). Cei de la firma pretind ca sunt aduse din Germania, insa eu am impresia ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)
Revizie tehnica auto lumifatu lumifatu am un opel luat in leasing in februarie 2009. as dori sa stiu care din aceste taxe sunt obligatoriu de platit pentru masina: RCA, CASCO, ITP, revizia tehnica ... (vezi toată discuția)