avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Creearea unor debite pentru taxe scoalare din urma
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Creearea unor debite pentru taxe scoalare din urma

Creearea unor debite pentru taxe scoalare din urma (pentru 5 ani de ex.) este corecta facuta la data de acum,martie 2021. Este vorba de institutie bugetara.Nu contravine legii contabilitatii?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 10:07, 17 Martie 2021
Trebuie sa aveti documente justificative din care sa reiasa de ce se creaza debitul tocmai acum. Discutati si cu juristul despre prescriptia extintiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie fisc Vranceanud Vranceanud Va rog foarte mult, am nevoie de un sfat, situatia mea este un pic mai complicata si nu stiu ce sa fac. Tatal meu avea o datorie neachitata la fisc, de prin ... (vezi toată discuția)
Somatie plata factura de acum 5 ani roxanaoana roxanaoana Buna ziua. Lucrez la o scoala nu de f mult timp si am primit o somatie de plata a unei facturi, acum in martie 2014 pt luna august 2009. Nu stiu ce a fost ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama administratorul si presedintele asociatiei? bogdantm bogdantm Buna ziua. As dori sa stiu unde sau cum pot reclama Administratorul, respectiv Presedintele Asociatiei de Proprietari. Motivul este incarcarea nejustificata ... (vezi toată discuția)