avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu pe 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu pe 2010

va rog sa ma ajutati cu o informatie: lucrez in sistemul de stat cu un salariu de 1500 ron. din 2010 voi avea salariul marit cu coeficientul prevazut in legea unica sau ramine acelasi ca si pina acum? va multumesc
Cel mai recent răspuns: elisa17 , utilizator 11:31, 4 Ianuarie 2010
Conform Legii 330/2009, noii coeficienti nu se aplica in 2010 ci incepind cu 2011, deci ramineti cu salariul actual!
multumec frumos pt raspuns. mai am o intrebare: ce se intimpla cu sporurile de care beneficiez in prezent, am citit ca vor fi incluse in salariul de baza, asta tot din 2011?
Din cite am citit legea , se face o reincadrare pentru fiecare angajat!
Depinde ce post aveti , ce sporuri ati avut in 2009 si cum veti fi reincadrata conform noii legi a salarizarii unice!
~ Conținut șters la cerere ~
la stat se pot negocia salarii?????? eu stiu ca sunt niste grile aceleasi pt toti cei cu functia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea unica a salarizarii manuela_f manuela_f Buna ziua, sunt referent de specialitate (studii superioare, vechime intre 5-10 ani) la Universitate. In urma aplicarii legii unice a salarizarii, salariul ... (vezi toată discuția)
Coeficient razvan17 razvan17 Care este coeficientul unui asisten medical generalist principal care lucreaza cabinet medic familie cu vechimea de 15 ani??si daca beneficiaza de noua grila ... (vezi toată discuția)
Reincadrare pe post / plata salariilor mincinosul mincinosul as dori sa stiu cum se reincadreaza functionarii publici, dupa legea 330. Dar plata cum se face dupa 330 sau dupa salarizarea din 2009 (vezi toată discuția)