Bunicul meu, decedat în 1995, a lăsat moștenire un teren de 2,5 ha. Problema este că nici părinții și nici rudele nu au deschis procesul de moștenire pentru acesta. Acum, eu, ca și nepoată, doresc să fac demersurile, dar una din probleme este că fiii bunicului sunt decedați iar verișorii sunt împrăștiați prin Europa, fără cale de a fi contactați. Ce procedură trebuie să urmez în acest caz?
Dvs nimic dacă va angajați avocat.Acesta este rolul avocatului sa găsească solutii la problemele clienților.Daca cunoașteți numele domiciliul av va preciza aceste aspecte,v va face adrese către autoritățile competente,va solicită judecătorului citarea la mica publicitate etc.Sfatul meu este să discutați cu un av,sa vedeti ce costuri sunt onorariu,expertiză,taxa timbru.Probleme se pot ivi daca ceilalți moștenitori nu pot să fie găsiți instanța va desemna un av curator care să le apere interesele si care Va fi platit tot de dvs etc.In momentul in care aflați costurile va faceti si socoteala daca se merita ,,dacă cele 2 ha fac zeci de mii de euro sau mai mult merita,daca costa 4,5000 de euro ha,bani care se imart la mai multi dvs apreciati dacă contiuati etc..