avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La locul de munca șeful de departament ma muta în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La locul de munca șeful de departament ma muta în fiecare zi ...

La locul de munca șeful de departament ma muta în fiecare zi de pe un post pe altul (doar pe mine) ,nu ma lasă pe un post pe care am fost pus de la început ,explicându-i ca am și multe probleme de sănătate dovedindu-se cu acte,dar el spune sa iau ordonanta si sa plec.Va rog să-mi spuneți și mie ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 2 Martie 2021
Puteti sesiza ITM-ul si/sau sefii ierarhici superiori sefului de departament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte la locul de munca danfochist danfochist la locul meu de munca sunt singurul fochist autorizat.Cel care mai lucreaza cu mine nu are calificare si suntem doar doi.Lucram cate 12 ore cu cate un liber la ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca Semyaza Semyaza Buna ziua Va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi in urmatoare situatie . Lucrez de aproape 11 luni la o firma . La inceput m-am angajat pe un salariu + ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap mediu- drepturi mariana07 mariana07 Buna ziua, Tatal meu are certificat de handicap mediu, (nu are un rinichi, are hepatita, are diabet, tensiune mare) si in prezent lucreaza ca si ... (vezi toată discuția)