Buna seara!
Am cumparat o casa in 2010 facand antrecontract .
Suma am platit o integral dar doamna in cauza nu avea actele nesare pentru a mi face actele asa ca sa obligat prin antrecontract pana la terminarea contractului sa imi faca actele .
Doamna in 2012 a decedat neavand copiii drepturile au ramas fratilor .
Au trecut 9 ani si nenumarate rugaminti pentru a termina actele fara niciun succes, singura scuza aruncata in fata mea este accea ca nu sunt toti fratii deacord pentru a face o succesiune .
Intrebarea mea ar fii daca as putea merge mai departe doar cu antrecontractul pentru a putea rezolva ceva?!
Eu din 2010 stau in aceasta casa.
Trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati instantei sa pronunte o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic.
Cererea de chemare in judecata trebuie facuta in contradictoriu cu toti mostenitorii persoanei cu care ati incheiat antecontractul de vanzare- cumparare.
Avand in vedere faptul ca nu a fost dezbatuta succesiunea, va trebui sa dovediti in instanta ca toti mostenitorii sau o parte dintre acestia au acceptat tacit sau expres mostenirea, in situatia in care exista declaratii de acceptare a
mostenirii.
Contactati un avocat macar pentru redactarea cererii de chemare in judecata, procesul este destul de complex.
Succesiune
alexanglia
Eu si sora mea suntem mostenitorii unei matusi care decedat,sora de mama cu mama noastra, noua revenindu-ne 1/4 din casa+teren+loc de veci.La mostenire mai ... (vezi toată discuția)