avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sant consecintele juridice si financiare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care sant consecintele juridice si financiare a nerambursarii ...

Care sant consecintele juridice si financiare a nerambursarii unui imprumut de la o persoana fizica cu garantie teren extravilan
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:42, 3 Martie 2021
Executare silita mobiliara si imobiliara. Daca prin scoaterea la licitatie a bunului imobil teren extravilan nu se acopera suma imprumutata, executarea silita poate continua si asupra altor bunuri.
Consecințele sunt că riscați să fiți executat silit atât mobiliar cât și i imobiliar,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut legalizat costiabagiu costiabagiu Buna ziua. Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani dar persoana respectiva imi cere gaj garsoniera,adica sa fac un contract ipotecar in fata ... (vezi toată discuția)
Executare silita-...urgent, va rog! KINGA123 KINGA123 Buna Seara! S-a facut un contract de imprumut si garantie imobiliara intre societatea mea si o persoana fizica,in baza caruia am dat imprumut persoanei fizice ... (vezi toată discuția)
Neplata creditului ipotecar dari11 dari11 Buna seara! As dori sa stiu care sunt consecintele pentru neplata unui credit ipotecar?Executarea silita (licitatia apartamentului) ...? daca valoarea ... (vezi toată discuția)