avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sant consecintele juridice si financiare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care sant consecintele juridice si financiare a nerambursarii ...

Care sant consecintele juridice si financiare a nerambursarii unui imprumut de la o persoana fizica cu garantie teren extravilan
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:42, 3 Martie 2021
Executare silita mobiliara si imobiliara. Daca prin scoaterea la licitatie a bunului imobil teren extravilan nu se acopera suma imprumutata, executarea silita poate continua si asupra altor bunuri.
Consecințele sunt că riscați să fiți executat silit atât mobiliar cât și i imobiliar,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut legalizat costiabagiu costiabagiu Buna ziua. Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani dar persoana respectiva imi cere gaj garsoniera,adica sa fac un contract ipotecar in fata ... (vezi toată discuția)
Executare silita-...urgent, va rog! KINGA123 KINGA123 Buna Seara! S-a facut un contract de imprumut si garantie imobiliara intre societatea mea si o persoana fizica,in baza caruia am dat imprumut persoanei fizice ... (vezi toată discuția)
Executor dandima dandima Buna ziua! In cazul unei persoane fizice, daca dosarul unui imprumut a ajuns la executor si i se cere sa returneze anticipat suma imprumutata si nu are bani, ... (vezi toată discuția)