Buna ziua.
Sunt cadru didactic la o universitate de stat. In cazul in care scriu un proiect si il depun la o autoritate finantatoare in calitate de director de proiect dar prin institutia la care lucrez iar acest proiect este aprobat spre finantare sunt obligat sa pun la dispozitia universitatii continutul proiectului?
Beneficiaza acesta de drepturi de proprietate intelectuala respectiv de confidentialitate in sensul de a nu da mai departe acest proiect?
Multumesc.
Universitatea este parte a proiectului? fireste ca trebuie sa stie. Pe de alta parte, daca nu ati fi cadru universitar, nu ati avea credibilitatea necesara pentru a depune proiectul (eu n-as putea s-o fac, de ex.).
Continutul unui proiect (de cercetare, banuiesc) nu poate fi protejat, fiindca nu intruneste conditiile protectiei (legea 64/ 1991 rep.). rezultatele insa, da!
Nu in ultimul rand, cine da banii, acela e indreptatit la proprietate.
Universitatea este parte a proiectului? Daca da, fireste ca trebuie sa stie. Pe de alta parte, daca nu ati fi cadru universitar, nu ati avea credibilitatea necesara pentru a depune proiectul (eu n-as putea s-o fac, de ex.).
Continutul unui proiect (de cercetare, banuiesc) nu poate fi protejat, fiindca nu intruneste conditiile protectiei (legea 64/ 1991 rep.), rezultatele insa, da!
Nu in ultimul rand, cine da banii, acela e indreptatit la proprietate.
Idee joc online
brandon5
Buna ziua.
Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international.
Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)