avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi proprietate intelectuala

Buna ziua.
Sunt cadru didactic la o universitate de stat. In cazul in care scriu un proiect si il depun la o autoritate finantatoare in calitate de director de proiect dar prin institutia la care lucrez iar acest proiect este aprobat spre finantare sunt obligat sa pun la dispozitia universitatii continutul proiectului?
Beneficiaza acesta de drepturi de proprietate intelectuala respectiv de confidentialitate in sensul de a nu da mai departe acest proiect?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
Raresh_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:47, 8 Martie 2021
Universitatea este parte a proiectului? fireste ca trebuie sa stie. Pe de alta parte, daca nu ati fi cadru universitar, nu ati avea credibilitatea necesara pentru a depune proiectul (eu n-as putea s-o fac, de ex.).
Continutul unui proiect (de cercetare, banuiesc) nu poate fi protejat, fiindca nu intruneste conditiile protectiei (legea 64/ 1991 rep.). rezultatele insa, da!
Nu in ultimul rand, cine da banii, acela e indreptatit la proprietate.
Universitatea este parte a proiectului? Daca da, fireste ca trebuie sa stie. Pe de alta parte, daca nu ati fi cadru universitar, nu ati avea credibilitatea necesara pentru a depune proiectul (eu n-as putea s-o fac, de ex.).
Continutul unui proiect (de cercetare, banuiesc) nu poate fi protejat, fiindca nu intruneste conditiile protectiei (legea 64/ 1991 rep.), rezultatele insa, da!
Nu in ultimul rand, cine da banii, acela e indreptatit la proprietate.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Cumul de functie ContSters61389 ContSters61389 Codul muncii prevede, la art. 35, citez: (1)Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte ... (vezi toată discuția)
Tratament discriminatoriu Raresh_81 Raresh_81 Buna ziua, Acum cateva saptamani am fost plecat intr-o delegatie (participare la o conferinta stiintifica internationala). Mentionez ca sunt cadru didactic ... (vezi toată discuția)