avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit de la judecătorie o citație de prezentare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit de la judecătorie o citație de prezentare in calitate ...

Am primit de la judecătorie o citație de prezentare in calitate de pârât într-un dosar de cerere cu valoare redusă, datorita unei creanțe neachitate la termen.Citatia s-a emis pe 13 ianuarie 2021,dar eu am achitat creanța in data de 12 octombrie 2020. Am sunat astăzi la kruk,iar dumnealor susțin că dosarul e închis și că au trimis și document către judecătorie. Eu la randul meu dețin acel document de închidere in format PDF. Ce este de făcut?
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
Marcel semaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel semaca , utilizator 09:47, 7 Martie 2021
Il depuneti laj judecatorie însotit de o cerere o cerere în care precizați nr dosarului,numele dvs calitatea,spuneti ce reprezinta actul respectiv etc
Faceti exact ce spune dl. Niculescu, si ca lamurire suplimentara: e posibil sa fi primit acum citatia pentru ca in 2020 au fost suspendate activitatile judecatoriilor (covid), astfel incat o parte din ele s-au reluat acum, in masura in care se poate. Va puteti prezenta la data mentionata in citatie, cu documentele pe care le aveti si se incheie totul. Dar cel mai bine e sa le depuneti la registratura judecatoriei si sa lasati procesul sa se desfasoare in lipsa, dosarul fiind completat.
Vă mulțumesc pentru sfaturi! Eu deja am depus documentul prin e-mail la adresa judecătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)
Investire bo fany22 fany22 Am primit o citatie de la judecatorie...in calitate de petent, pentru fond - investire cu formula executorie....nu mi s-a mai intamplat asta la cate BO -uri am ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)