Am primit de la judecătorie o citație de prezentare in calitate de pârât într-un dosar de cerere cu valoare redusă, datorita unei creanțe neachitate la termen.Citatia s-a emis pe 13 ianuarie 2021,dar eu am achitat creanța in data de 12 octombrie 2020. Am sunat astăzi la kruk,iar dumnealor susțin că dosarul e închis și că au trimis și document către judecătorie. Eu la randul meu dețin acel document de închidere in format PDF. Ce este de făcut?
Faceti exact ce spune dl. Niculescu, si ca lamurire suplimentara: e posibil sa fi primit acum citatia pentru ca in 2020 au fost suspendate activitatile judecatoriilor (covid), astfel incat o parte din ele s-au reluat acum, in masura in care se poate. Va puteti prezenta la data mentionata in citatie, cu documentele pe care le aveti si se incheie totul. Dar cel mai bine e sa le depuneti la registratura judecatoriei si sa lasati procesul sa se desfasoare in lipsa, dosarul fiind completat.
Investire bo
fany22
Am primit o citatie de la judecatorie...in calitate de petent, pentru fond - investire cu formula executorie....nu mi s-a mai intamplat asta la cate BO -uri am ... (vezi toată discuția)