avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Am primit un ordin de protecție, dar am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Am primit un ordin de protecție, dar am aflat și ...

Bună ziua,
Am primit un ordin de protecție, dar am aflat și ca persoana care trebuie să-l respecte are dreptul sa facă apel.
Ce s-ar putea întâmpla???
Nu înțeleg, de ce o persoană cu care nu mai ai nimic, ar putea face apel.
Nu avem nimic în comun(casa, copiii).
Va mulțumesc.
Confundați ordinul de protecție admis de instsntant pt abuzuri fizice,psihice violență împotriva dvs cu partajul(,nu avem nimic în comun etc)Orice hotărâre judecătorească are o cale de atac această e legislația..
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie, fiu impotriva mamei, nenumarate semnalari elektrowlad elektrowlad Buna Ziua, In primul rand va multumesc pentru ca cititi aceste randuri, s\'ar putea sa dureze dar voi incerca sa fiu concis. EU- Sunt fiul agresorului si ... (vezi toată discuția)
Scapare de o persoana toxica g.andreea94 g.andreea94 Buna ziua. As dorii va rog frumos ajutor in problema pe care o am, mai exact cum as putea scapa de iubitul meu care locuieste cu mine in casa, locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotului veraoana26 veraoana26 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: casatoriti de 4 ani, un copil de 3 luni. Nu avem bunuri luate in comun, eu domicilez in casa lui, luata dinainte de ... (vezi toată discuția)