Buna ziua?Am si eu o intrebare.
Soacra mea are un apartament carei pe numele ei.Mie si mamei mele ne-a facut mult rau(maltrat verbal ,psihologic)
Sotul meu nui in relatii bune cu dansa.La o cearta cu dansa ia zis sotului meu ca il dezmosteneste.
Ea poate sa treaca apartamentul la o alta persoana, adica sai faca vanzare-cumparare la acea persoana si sa aibe grija si de dinsa?
Eu cu sotul meu am investit in apartamentul dinsei peste 10.000€.
Intrebarea mea este, putem sa o dam in judecata ca sa ne recuperam tot ce am investit in acel apartament?Asta in caz daca trece apartamentul la o alta persoana.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
da, poate sa dea cui vrea casa si da, puteti sa va recuperati investitia daca ati facut-o cu acordul ei, daca puteti proba cat ati nvestit si tiand cont si de termenul de prescriptie.
Da dar noi am investit in apartament in anul 2011
Si o alta intrebare as avea,daca dinsa trece apartamentul la alcineva fara stirea noastra noi atunci cum putem afla ca apartamentul are un alt propietar.
Eu cu sotul stam in strainatate iar dansa e in Romania.
Soacra mea a stat cu noi in straintate pana in 2015 si in acest an sa reintors in Romania,din cauza neintelegirilor pe care le aveam cu dansa,iar acum vrem sa recuperam ce am investit in apartamentul dinsei.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
pai si de ce ati investit 10 mii in casa altuia ?
Eu nu cred ca mai aveti sanse sa recuperati, macar daca ii cereati in 2015 cand v-ati certat
Ca are sau nu alt proprietar, vedeti la ocpi, cereti buletin de informare.
Eu nu cred ca va vinde casa, poate vrea doar sa va supere.
Nu mai apasati pe citeaza, vedeti ca aveti buton pe care scrie raspunde, in josul ecranului.
Partaj după divort
claudi72
Soțul meu a primit mostenire un apartament in perioada căsătorie, l-a dat la schimb si am mai completat 1000 de DM( marci) in 1996. In apartament s-a mai ... (vezi toată discuția)