avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punerea in posesie dupa adjudecare/plata licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Punerea in posesie dupa adjudecare/plata licitatie

Buna ziua.
In urma unei licitatii am adjudecat un imobil. Urmeaza zilele viitoare sa achit diferenta de bani si sa primesc actul de adjudecare.
Vin cu urmatoarea intrebare si problema in cazul de fata: Vechiul proprietar este decedat si a fost reprezentat de un avocat curator, cine imi poate face punerea in posesie a bunului dobandit?
Bunul dobandit (casa) nu este locuita de ani de zile (5-6 ani din declaratiile vecinilor) si cheia de la poarta nu o are nimeni, Poarta e doar aninata intr-o balama si se vad evident intrari in imobil (urme de pasi pe ambele parti). Mostenitori ai celui decedat nu au fost gasiti (nu au vrut sa ia si datoriile desi ar avea din spusele vecinilor.)
Exista posibilitatea ca impreuna cu avocatul sa intram impreuna in imobil si sa ma puna in posesie amiabil sau trebuie sa apelez la executor si sa ii mai platesc niste bani?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:48, 6 Martie 2021
Cu executorul care va incheia un Proces verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie dupa adjudecare imobil nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit ... (vezi toată discuția)
Contestatie adjudecare imobil nicoletadamian nicoletadamian buna ziua pe data de 8 iulie am adjudecat un imobil .acum pe 24 septembrie trebuie sa fiu pus in posesia imobilului (,intre timp executorul a trimis actele la ... (vezi toată discuția)