avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, am fost dat in judecata de KREDIT INKASO ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, am fost dat in judecata de KREDIT INKASO INVESTMENT ...

Buna seara, am fost dat in judecata de KREDIT INKASO INVESTMENT RO SA, pentru un abonament facut la vodafone in urma cu mult timp, cei de la VODAFONE au predat datoria in baza unui contract cu KREDIT INKASO la data de 17.05.2016
Ce pot face in aceasta situatie, multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:29, 6 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteți apara.
Aveti dreptul la aparare garantat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa formulati intampinare la cererea de chemare în judecată în care să faceți apărari.Daca suma e mare atunci e firesc să angajați avocat..
Exista o mare problema dacă suma este mica.
Oare instantele respecta onorariile minimale ale UNBR?
Adică la un litigiu de 90 lei sa dea 1600 lei pentru avocat?
Nimeni nu isi mai poate angaja avocat pentru suma de 200 lei în ziua de astazi.si este o întrebare de mare interes pentru toată lumea.

Dacă instantele de judecată nu vor respecta reglementarea UNBR va urma un haos in lumea justitiei precum cel creat de COVID-19 în domeniul medico-sanitar.

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita eniazdea eniazdea Buna ziua,am primit ieri o somatie de executare silita. N am trecut niciodata prin asta si ma sperie un pic. In urma cu ceva timp ,am facut un abonament la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.in 2015 am facut un abonament la vodafone.in 2016 ... Alina2023 Alina2023 Bună ziua.In 2015 am facut un abonament la Vodafone.In 2016 am vrut sa il reziliez dar imi cereau foarte multi bani asa ca nu l am mai plătit si am plecat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie adrian_patrascu adrian_patrascu Bună ziua! În urma cu aproximativ 10 ani, am făcut un abonament Vodafone pe care la un moment dat n-am mai putut să-l plătesc din probleme personale! In ... (vezi toată discuția)