avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto cu minor. Sora mea minora, a fost lovita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto cu minor. Sora mea minora, a fost lovita ușor ...

Accident auto
Bună ziua. Sora mea minora, a fost lovita ușor pe trecerea de pietoni, de o mașină care la rândul ei a fost împinsă din spate de alta mașina a cărui șofer avea alcoolemie de 0.08
Vina pare fi a șoferului din spate. În urma consultului smurd, sora mea, în prezenta bunicii, a semnat ca refuza transportul la spital.
Întrebarea este, putem face ceva sa obținem daune morale? Psiholog, etc, lovituri nu are.
Cel mai recent răspuns: dagy , utilizator 08:31, 8 Martie 2021
In procesul penal se va dispune clasarea daca sora dvs nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale.
Pentru despagubiri, puteti negocia direct cu asigurartorul RCA al vinovatului sau va puteti adresa instantei civile.
Dacă unul dintre șoferi avea alcoolemie de 0.08 nu se considera infractiune? Chiar dacă numărul de zile este sub 90

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In procesul penal se va dispune clasarea daca sora dvs nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale.
Pentru despagubiri, puteti negocia direct cu asigurartorul RCA al vinovatului sau va puteti adresa instantei civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vătămare corporală din culpă. după câte zile de îngrijiri medicale se declanșează urmărirea penală? Valy25 Valy25 Bună ziua. În urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni a rezultat vătămarea unei persoane, șoferul nu avea alcoolemie. După câte zile ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni. pot obține despăgubiri de la șoferul vinovat? Desperados Desperados Pe trecerea de pietoni o masina a intrat in cea care mi a acordat prioritate si am fost aruncata.mentionez ca sunt insarcinats in 8 luni.am 2 zile de internare ... (vezi toată discuția)