avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ma intereseaza un contract pentru inchiriere ATV
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ma intereseaza un contract pentru inchiriere ATV

Ma intereseaza un contract pentru inchiriere ATV
Cel mai recent răspuns: adrian_999999 , utilizator 18:48, 8 Martie 2021
Buna ziua, va recomand sa apelati la un avocat care sa va redacteze un astfel de contract- cadru intrucat nu exista un tipizat, cu atat mai mult daca il veti folosi cu regularitate in desfasurarea unei activitati comerciale.
Buna, dv faceti asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri si datorii bubu_tam bubu_tam Buna ziua, am o problema la care v-as fi recunoscator pentru ajutor.. sunt persoana fizica(furnizor) si am inchiriat catre o alta persoana fizica(utilizator) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu bună ziua, am un apartament disponibil (pe ... Pietra Pietra INCHIRIERE SPATIU Bună ziua, Am un apartament disponibil (pe care nu vreau să-l vând momentan) și aș vrea să-l ofer in chirie unei familii nevoiașe ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica inchiriere spatiu comercial catre persoana juridica ViorikPatraucean ViorikPatraucean Sunt persoana fizica si intentionez sa cumpar un spatiu comercial de la o persoana juridica. Spatiul este in prezent inchiriat unei alte persoane juridice, si ... (vezi toată discuția)