avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinut de politia locala pentru o tigara cu cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinut de politia locala pentru o tigara cu cannabis

Buna ziua!

Am fost retinut acum 2 saptamani pentru ca am fost prins cu o tigara cu cannabis de catre Politia Locala Galati. Acestia mi-au spus ca ii intereseaz mai mult de la cine am procurat-o, si ne de mine efectiv ca si consumator, dar eu personal ma astept sa se ajunga in instanta si la proces penal. As dori sa stiu cam la ce anume sa ma astept, daca ma poate ajuta cineva. Mentionez ca am mai fost prins dintr-un motiv similar acum aproximativ 3 ani.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:18, 8 Martie 2021
Luati legatura cu un avocat. Este foarte important sa cunoasca istoricul dv. penal si datele concrete ale faptei de acum pentru a va putea apara din faza de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)
Prins cu iarba a doua oara JohnSmith123 JohnSmith123 Buna seara, acum trei zile am fost prins alaturi de un prieten de-al meu in timp ce el rula o tigare cu iarba de catre doi politistii de circa. In aproximativ ... (vezi toată discuția)