avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am și eu o întrebare: dacă defunctul a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am și eu o întrebare: dacă defunctul a împărțit ...

Buna ziua, am și eu o întrebare: dacă defunctul a împărțit prin contract terenurile celor trei copii dintre care unul a primit terenul cu casa bătrânesca, bunurile amplasate pe acesta (garduri interioare, cazan de tuica, caruta etc.) și alte lucruri cui se cuvin ? se impart?
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
wergy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:28, 8 Martie 2021
Daca defunctul a lasat prin testament anumite bunuri, celelalte bunuri mobile se vor imparti de buna voie intre mostenitori. Daca nu exista buna invoiala, acestea, ca si bunurile imobile ale defunctului, se vor partaja la notar intre mostenitori sau prin intermediul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamentul intre soti schimba cotele de mostenire la succesiune? lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Doi soti, avand doi copii, isi fac testament unul altuia. \"Las sotului meu (sotiei mele) ... toate bunurile mobile si imobile ce se vor gasi ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale mody mody Buna seara si Craciun Fericit Am si eu o nelamurire in ce priveste sccesiunea ,si am sa redau pe scurt situatia familiei mele . Mama mea si bunica-mea au ... (vezi toată discuția)
Testament sau ce......? johnnydanut johnnydanut Buna seara ! De curand mama mea a decedat si a ramas doar tata. Inainte de moarte au stabilit ca un teren pe care e casa lor sa-mi revina mie iar altul (de ... (vezi toată discuția)