Nici Eliza (fiica lui Ionel) nu are vreo copie, măcar, a certificatului de naștere al tatălui său?
Dvs. cine sunteți?
Dacă pun necunoscutele în raport, îmi rezultă „Cornel”. (din ceea ce nu ați scris negru pe alb, dar poate fi ...citit, îmi rezultă că urmăriți interesele lui Cornel).
Eu nu cred că aș fi început cu zisa renunțare a lui Răzvan, care, în realitate, este o dovadă a acceptării tacite cf. art. 1110 alin. 1 lit. c. NCC - dacă o fi aplicabil în speță, fiindcă n-am nicio dată a morții. Apropo, am zis cred fiindcă, atâta vreme cât discutăm despre ... ce se zice că s-ar fi scris într-un dosar aflat pe rol, nu-mi permit să am certitudini.
În plus, renunțarea lui Răzvan nu-i profită lui Cornel, ci ... ălorlalți de pe „craca” lui (iarăși, din ceea nu ați scris, pare a fi aici o împărțire pe tulpini).
Cornel are 1/2, iar moștenitorii lui Cristi au 1/2 - indiferent dacă ei sunt 3 ori va rămâne doar unul. Altfel spus, renunțarea unuia din 3 nu-i profită lui Cornel, ci celorlalți 2 de pe tulpină.
Cu Răzvan ar fi (fost) interesant de încheiat o tranzacție, după ce lămuream problema celorlalți 2.
Asta în cazul în care sunteți „Cornel”...
Mă întreb deseori ce anume speră utilizatorii care adresează întrebări impersonale. (căutați adevărul absolut? unde? în drept? hmm).