avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare carte tehnica dezovoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare carte tehnica dezovoltator

Buna ziua,

Trebuie sa preiau cartea tehnica + restul de documente de la dezvoltator insa nu am competente pe acest dmeniu incat sa pot verifica ca nu lipseste nimic din ceea ce trebuie dezvoltatorul sa ne dea.
Exista firme care fac aceste verificari, care ma pot ajuta in acest demers ?
Care sunt riscurile daca dezvoltatorul nu ne da o anumita autorizatie de exemplu ?

Multumesc pentru raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: ceostoy , utilizator 13:24, 10 Martie 2021
Dezvoltatorul nu este obligat sa va inmaneze autorizatii sau avize ci strict cartea tehnica a constructiei
Autorizatiile au fost emise de catre autoritatile in domeniu pe numele dezvoltatorului,deci dv nu aveti ce face cu acele documente
Si practic exista un OPIS in lege cu ceea ce trebuie sa se preia de la dezvoltator ?

Multumesc pentru raspunsuri !
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
ceostoy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica judiciara rmilitaru1 rmilitaru1 Un expert tehnic judiciar, specialitatea constructii civile si agricole, primeste obiectivele expertizei de la instanta de judecata; are voie sa introduca, din ... (vezi toată discuția)
Dreptul de locuire in camera tehnica StefanMarcu StefanMarcu In imobilul in care ne-am mutat recent si am cumparat un apartament ( bloc nou contruit 2012 ) la ultimul nivel in acte apare o camera tehnica. Cu surprindere ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cartea tehnica a imobilului Luciana44 Luciana44 In urma unor defectiuni la coloana de apa , am rugat vanzatorul blocului nou in care locuim sa ne dea cartea tehnica a imobilului .Vazand ca se eschiveaza ... (vezi toată discuția)