avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,imi pot povesti pe YouTube viața personala ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,imi pot povesti pe YouTube viața personala care include ...

Bună ziua,imi pot povesti pe YouTube viața personala care include si fosta relație?pot atasa foto cu unele convorbiri daca blurez numarul de telefon? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ciubalalau , utilizator 20:10, 10 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
de ce ati face asta ? foto ale cui ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Pentru a face canalul de youtube,nu poze,unele convorbiri personale gen,de ce as face ? Motive personale
daca credeti ca ar interesa pe cineva... succes!
daca nu dati nume, date personale, foto al persoanei, e ok.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)
Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu ... looking4Lawer looking4Lawer Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu mine ,pe care le-a furat de pe site ul de chat unde lucram, nu din free,din zona de privat(erau ... (vezi toată discuția)
Sms -urile se pot folosi ca proba? annanne annanne Buna, Sunt din Iasi si am nevoie de ajutor. O distinsa \"doamna\" - fosta sotie a prietenului meu (de care s-a despartit inainte sa ne cunoastem) ma ameninta ... (vezi toată discuția)