avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa Job - Proprietarul nu ma lasa sa renunt la chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa Job - Proprietarul nu ma lasa sa renunt la chirie

Acum cateva luni am ramas fara job, iar proprietarul nu ma lasa sa plec din chirie, pentru ca am in stipulat ca daca nu este de acord si el sa plec, trebuie sa platesc toata valoarea contractului.. Exista oare o combinatie de legi - pandemie, lipsa job, contracte chirie - care sa ma ajute cu situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: mada9238 , utilizator 11:54, 10 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plecați sanatos,dacă va da în judecată probabil nu o să aveți bunuri care să fie executate,venituri salariale care să fie poprite etc.Chiar dacă vs angajați o sa va oprească o cota din salariu asa ca platiti în rate...
Acestea sunt lucruri de care trebuie sa țineți cont în semnarea unui contract. De asemenea și dumneavoastră puteați avea pretenția de a Adaugă clauze contractului. Dacă acest contract este înregistrat la ANAF cu aceste clauze ale dansului, din păcate nu se poate ataca decât în instanță. În cazul în care contractul este făcut între părți, tacit, puteți pleca fără nicio problema. Cred ca puteți rezolva aceasta problema și pe cale amiabila, căutând un proprietar nou care sa vina în locul dvs și astfel chiria este plătită în continuare către proprietar, pe care, în mod evident, îl interesează doar banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu comercial nerespectat vioavram vioavram Buna! Am un milion de probleme de cand cu criza asta. Pe langa cele legate de vanzari proaste si datorii catre stat si furnizor a mai aparut una: Am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere: proprietarul nu imi ia in considerare preavizul ralaurora ralaurora Buna ziua, Am un contract de inchiriere standard si as dori sa stiu cum se poate intrerupe contractul deoarece propietarul nu imi ia in considerare ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie in cazul unui apartament inchiriat edm_addicted edm_addicted Ma scuzati daca am postat unde nu trebuia insa era singura arie care parea sa se apropie de problema mea. Asadar, am inchiriat un apartament acum vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)