avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Dupa ce angajatorul a depus toate actele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Dupa ce angajatorul a depus toate actele necesare ...

Buna ziua,

Dupa ce angajatorul a depus toate actele necesare pentru coasigurat, cum procedez sa ma inscriu la medicul de familie? Aveti idee cu ce acte trebuie sa merg la el?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 10 Martie 2021
Acte necesare inscriere la medicul de familie :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la medic familie ca si coasigurat doresc sa stiu ce ... csandra csandra inscriere la medic familie ca si coasigurat Doresc sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscrierea la medic de familie ca si coasigurat . Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic de familie in alt oras decat cel de domiciliu viorel1179 viorel1179 Buna, am o nelamurire. De aproximativ 2 ani m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici la un medic de familie. Ideea este ca eu stau cu chirie aici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am si eu o intrebare. eu sunt salariata si am depus ... viansi viansi Buna ziua ! Am si eu o intrebare. eu sunt salariata si am depus actele necesare pentru sotul meu in calitate de coasigurat de 1 an de zile mai exact in Iunie ... (vezi toată discuția)