avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... inscriere la medic familie ca si coasigurat Doresc sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

inscriere la medic familie ca si coasigurat Doresc sa stiu ce ...

inscriere la medic familie ca si coasigurat
Doresc sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscrierea la medic de familie ca si coasigurat .
Mentionez ca sunt nevoita sa ma reinscriu la un medic de familie datorita decesului medicului la care eram .
Statutul de coasigurat este generat de sot inca de acum cativa ani , cand adeverintele de asigurat erau eliberate de angajator. In prezent , ca si pensionar , ce acte trebuie sa aduca pentru ca inscrierea mea la medicul de familie sa poata fi validata?
Mentionez ca statului sotului ca si asigurat si al meu ca si coasigurat , nu s-au schimbat - a intervenit doar situatia decesului in cazul medicului de familie .
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 19 Martie 2021
Acte necesare inscriere la medicul de familie :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: coasigurat pt medicul de familie! haller haller Buna ziua! Eu am contract de munca, sotia nu lucreaza! Anul trecut eu nu aveam contract de munca, sotia avea, iar pe baza aceasta eu figuram ca asigurat la ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)