avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Posibilitate inchiriere SRL pe perioada determinata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Posibilitate inchiriere SRL pe perioada determinata (concediu crestere copil)

Buna ziua. Detin un SRL si un magazin online si urmeaza sa intru in concediu de maternitate, prin urmare nu ma voi mai putea ocupa de afacere. Exista o forma legala prin care as putea inchiria societatea si afacerea pe o perioada determinata de timp (1-2 ani)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 10 Martie 2021
Nu se poate inchiria o societate ... puteti desemna o persoana in calitate de administrator sa se ocupe de firma.
Multumesc pentru raspuns. In cazul acesta, administratorul raspunde pentru toata activitatea firmei din perioada respectiva, in cadrul unui control sau tot proprietarul firmei raspunde? Administratorul poate fi schimbat oricand de proprietar, mai exact cand doresc eu sa revin din concediu crestere copil?
Administratorul raspunde ... in numiti pe perioada determinata...pana la terminarea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - intrebari BogdanH BogdanH Buna seara, In prezent sunt angajat cu norma intreaga la o companie. Ma gandesc de mult timp sa intru in concediu de crestere copil pentru a incerca o ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic ionelay ionelay Buna ziua, Pana sa intru in concediu de crestere si ingrijire copil, toti angajatii societatii care ocupau postul de Inspector Administrare Asigurari au fost ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)