avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am o intrebare. Am avut 3 dosare penale, 2 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am o intrebare. Am avut 3 dosare penale, 2 pentru ...

Buna seara, am o intrebare.
Am avut 3 dosare penale, 2 pentru conducere fara permis iar unul pentru punerea in circulatie a numerelor iesite de uz.
Am primit pentru primul dosar 8 luni, pentru cel cu numerele am primit 6 luni + o treime a rezultat 1,8 luni. dosarul cu numerele a anulat hotararea primului dosar dar in aceelasi timp s-a solutionat si al 3 lea dosar tot pentru conducere fara permis anuland dosarul nr 1 nu nr 2, primind doar o treime a pedepsei peste cele 8 luni, rezultand 1 an is 1 luna. Acum cei de la probatiune au facut scrisoare pentru a contopi sentintele. Doamna de la probatiunea a primit si a 3 a hotarare (avand in total 2 hotarari active care anuleaza aceelasi dosar), a inaintat acea scrisoare catre judecatorie pentru a remedia situatia avand data pe 08/04/2021 dar dansa deja m-a chemat pentru ultima hotarare cum s-ar spune pe 15.03. am observat ca pe convocare este un numar mai mic de zile in folosul comunitatii decat cat ar fi fost toate 3 cumulate. Deci ea deja stie ce o sa se intample cu mine cum s-ar spune ? Banuiesc ca daca as fi fost pasibil de inchisoare mi-ar fi spus sa asteptam decizia si apoi sa vin. Mi-a explicat ca a mai avut cazuri cand a mers cu ambele decizii in paralel sau au fost contopite. Acum este trecut la "alte modificari ale pedepsei".
Trebuie contopite. Nu se cumuleaza zilele de munca neremunerata, o sa stabileasca judecatorul cat o sa executati.
Deci voi ramane in continuare pe o pedeapsa cu suspendare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere de 2 ori in 3 luni macri82 macri82 In luna februarie mi s-a ridicat permisul pt depasirea vitezei legale cu 57 km/h pt 3 luni,am facut contestatie mi-am luat permisul de conducere de la politie ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul ... Andrei constantin28 Andrei constantin28 Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul dosar trafic de influență 3 ani de suspendare și unul conducere fără permis 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a ... MArian1911 MArian1911 Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a condus fara permis si tocmai anul trecut a primit pedeapsa 1 an si 3 luni plus 4 luni spor in ... (vezi toată discuția)