avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contributie chirias la cheltuieli lunare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contributie chirias la cheltuieli lunare apartament

Va rog frumos spuneti-mi in cazul in care se inchiriaza un aparatament; costurile aferente f0ndului de reparatii si fondului de rulment revin proprietarului sau chiriasului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 11 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fondurile revin exclusiv locatorului proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati selective din lista de plata Almaris Almaris As dori sa va cer opinia dar si ce ar trebui facut avand o baza legala in urmatoarele situatii din ce in ce mai des intalnite. Legea care reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii bloc savuvirgil savuvirgil Locuiesc intr-un bloc cu 100 de garsoniere din care 99 sunt proprietate iar eu sunt chirias la intr-o garsoniera care este proprietatea Primariei Capitalei. ... (vezi toată discuția)
Chiriașii plătesc fondul de reparații incluse în cheltuielile de întreținere? kikybaly kikybaly Bună seara, Aș vrea să știu dacă, conform legislației în vigoare, plata fondului de reparații și a fondului de rulment (cele incluse în cheltuielile ... (vezi toată discuția)