La campul "Depunere declaratii" am optiunea doar "D200" si de acolo "D200 2015" si "D200 2016". Sunt PFA din 2018, e al patrulea an cand depun declaratia unica in SPV si e prima data cand nu gasesc optiunea. E o problema generala in sistem zilele astea? Sau imi scapa ceva?
elenazan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu din SPV se depun ci din anaf.ro, dreapta sus cu rosu scrie "depunere declaratie unica si alte formulare", asta dupa ce ati completat-o si validat-o.
Multumesc mult, am reusit sa o depun! Anii trecuti aparea in SPV un link catre formularul de depunere, de asta nici nu m-am gandit sa ma duc pe site-ul principal.
Declaratia unica
ComN
Am cont ANAF si in momentul in care il accesez la sectiunea \"Declaratii\" am doar 2 formulare si anume: declaratia D200 (pentru anii 2016 si 2015) si D 230). ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.