avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc la etajul 2 din 2 intr-un bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc la etajul 2 din 2 intr-un bloc care necesita ...

Buna ziua,
Locuiesc la etajul 2 din 2 intr-un bloc care necesita reparatii la acoperis. Nu exista asociatie de proprietari si un vecin refuza sa contribuie financiar la reparatii. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 11 Martie 2021
Notificati oficial vecinul sa respecte disp cod civil eferitoare la partea comuna -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu reparația acoperisului Germinel Germinel Buna ziua. Vreau sa va intreb, eu locuiesc într-un bloc unde nu avem asociație de locatari,Ce pot face sa repar acoperișul eu fiind direct interesat pentru ... (vezi toată discuția)
Reparație acoperis bloc Gonteageta@gmail.com Gonteageta@gmail.com Locuiesc intrun bloc cu un singur etaj și doua scări. La scara care locăiesc sunt 4 apartamente pe o parte și doua pe cealaltă parte .Nu avem asociație ... (vezi toată discuția)
Apartament Andreea23Alina Andreea23Alina Bună ziua, În situația în care acoperișul unui bloc permite pătrunderea apei și astfel în locuința noastră situată la ultimul etaj pătrunde apă ... (vezi toată discuția)