avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am facut o plata eronata din contul de firma in cel al ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am facut o plata eronata din contul de firma in cel al trezoreriei.

Buna ziua. am facut o plata eronata din contul de firma in cel al trezoreriei (trebuia sa transfer de pe firma pe cardul meu de persoana fizica. in urma achitarii impozitului pe dividende) am facut plata ca si cum as fi platit impozitul pe dividende (care deja este platit), cum pot recupera banii in caz ca de la banca nu se poate face nimic? Si am cum sa imi recuperez banii? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:28, 13 Martie 2021
La urmatoarea data de plata a unor impozite pentru firma, mergeti la finante la chiseu si depuneti o cerere de compensare a acelor obligatii cu acesta valoare platita in plus. Sau tot la ei, cerere de returnare a acelei valori platita gresit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virat eronat la bugetul de stat vlasceanu raluca vlasceanu raluca am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii? mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende padarom padarom va rog sa imi raspundeti daca am procedat corect: am virat impozitul pe dividende la trezorerie, in contul persoane fizice, ca ulterior sa aflu ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)