avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... medicalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

medicalul

Ma intereseaza daca trecand in urmatorul an medicalul incepe de la zero ?
Cel mai recent răspuns: anda.i , utilizator 16:18, 4 Ianuarie 2010
Se ia de la inceput , concediul medical in acest an.
Zilele de concediu medical se socotesc intotdeauna pe 12 luni anterioare fata de data de referinta, nu pe an calendaristic.
In adeverinta de salariat eliberata de angajator angajatului pentru medic de familie , policlinica, spital , trebuie specificat zilele de concediu medical avute in ultimele 12 luni.Calculul se face pentru perioada ianuarie 2008 - ianuarie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical oana iftime oana iftime Tatal meu a fost operat recent de o tumoare benigna pe creier la o clinica privata, fara implicarsa CAS. Operatia a fost cu succes maxim, insa a ramas cu o ... (vezi toată discuția)
H70.0 mastoidita acuta darasteanu darasteanu Buna ziua am si eu o intrebare daca se poate.Am fost internat la spital la sectia microchirurgie otologica cu diagnosticul mastoidita acuta urechia stanga, si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical anne_david anne_david Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti, cele 90 zile de CM se considera calendaristice sau lucratoare. Ele se calculeaza de la 01 ian pana la 31 dec, sau in 12 ... (vezi toată discuția)