avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... POT FACE PUȘCĂRIE EU FIIND ÎNSĂRCINATĂ? (DOSAR ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

POT FACE PUȘCĂRIE EU FIIND ÎNSĂRCINATĂ? (DOSAR PENAL, ÎNȘELĂCIUNE) ...

POT FACE PUȘCĂRIE EU FIIND ÎNSĂRCINATĂ?
(DOSAR PENAL, ÎNȘELĂCIUNE)
Pe un site de vanzare-cumpărare am pus spre vanzare o pereche de ochelari de soare, o doamnă mi-a propus un schimb cu o pereche de ochelari.
Am acceptat, ea mi-a trimis ochelari ei eu i-am ridicat de la posta dar eu nu i-am mai trimis pe ai mei înapoi.
Mi sa stricat telefonul, dupa am plecat in străinătate și am uitat de Doamnă.
Ieri am fost sa dau o declarație, am scris ca sunt dispusă să plătesc ochelari care mi i-a trimis în valoare de 600 lei.
Ce o sa se întâmple acum????? Ă trecut un an de când am hotarat sa facem schimbul si abia ieri am fost sa dau o declarație.
VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU UN SFAT. SUNT ÎNSĂRCINATĂ, LUNA VIITOARE NASC.
Nu as vrea sa ajung la.PUȘCĂRIE
Multumesc.

Nu am alte antecedente.
Nu am mai avut probleme cu legea, am 18 ani doar.
VA ROG dati-mi un SFAT, sau îndrumați-ma ca nu stiu ce sa fac si ce o sa se întâmple de acum.
O sa ajunga la tribunal dosarul? O sa fiu chemată? Sau plătesc ochelari și se închide dosarul??
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
Em Elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Em Elena , utilizator 14:52, 16 Martie 2021
Incercati sa rezolvati amiabil ca sa nu aveti probleme penale.
Dar ce părere aveți? Daca nu putem ajunge la o înțelegere credeți că în situația pe care v-am descris-o mai sus as putea face închisoare cu executare sau care ar pedeapsa cea mai grea pe care as putea-o lua.
Doar o parere va cer, stiu ca as putea face închisoare cu executare între 3 luni și 3 ani daca am inteles bine.
Dar as vrea o parere in caz ca nu am putea rezolva problema pe cale amiabila.
Mi-e foarte frica, va rog sa îmi răspundeți.
Mulțumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa rezolvati amiabil ca sa nu aveti probleme penale.

De principiu, sunt sanse mici sa ajungeti la inchisoare fiind gravida.
Instantele au in vedere acest lucru in cazuri in care nu sunt de gravitate ridicata.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va mulțumesc mult pentru răspuns. O zi cât mai frumoasă va doresc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

De principiu, sunt sanse mici sa ajungeti la inchisoare fiind gravida.
Instantele au in vedere acest lucru in cazuri in care nu sunt de gravitate ridicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt kaufland vitya123123 vitya123123 Bună, sunt cetățean al Republicii Moldova, student în România, am am fost prin cum am furat din kaufland o mini boxă in voaloare de 70 roni, am fost la ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere Elisa Alexandra Elisa Alexandra Am achizitionat o pereche de ochelari de vedere . Vreau sa-i schimb sau sa-mi primesc banii inapoi. Deoarece nu ii pot purta , nu am fost sfatuita ... (vezi toată discuția)
Incaierare parcare mall Toma1986 Toma1986 Buna ziua! Acum o saptamana si doua zile se intampla sa ma aflu in parcarea unui mall in cautarea unui loc de parcare cu prietenul meu (cel care conducea). In ... (vezi toată discuția)