Daca am o speta intr-un dosar si incep demersul cu un avocat orice dosare noi care apar din primul (dosare disjunse / dosare nou formate) vor fi preluate mai departe de avocatul cu care am inceput demersul initial? Altfel spus de formarea acestor dosare va avea cunostinta si avocatul ales in dosarul initial? Pun aceasta intrebare in contextul in care avocatul care ma reprezinta nu este din localitatea de resedinta iar acesta primeste orice comunicare legate de dosar pe adresa dansului.
Perfect de acord cu dvs. doar ca ar trebui sa ma informeze de aceste dosare din moment ce ma reprezinta si adresa de transmitere a notificarilor este la dansul. Ori eu aflu de pe portalul instantelor de existenta acestor dosare... Am dreptate?
Perfect de acord cu dvs. doar ca ar trebui sa ma informeze de aceste dosare din moment ce ma reprezinta si adresa de transmitere a notificarilor este la dansul. Ori eu aflu de pe portalul instantelor de existenta acestor dosare... Am dreptate?
Da, ar fi corect sa va anunțe.
Eu asa fac cu clienții mei aflati în situații asemănătoare.
De multe ori nici nu vreau sa accept comunicarea citațiilor la sediul cabinetului daca clientul nu este pe termen lung tocmai ca să evit astfel de chestiuni.